Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla in quarti
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di lenticchie decorticate gialle e rosse
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di sale - 120 g di cereali misti
- crostini di pane, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1292.9 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 499.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Zuppa di farro e legumi
45 min
Rose al farro e vaniglia
6 Std. 30 Min
Ceci a Cottura Lenta
14 Std. 40 Min
Cannellini a Cottura Lenta
14 Std. 40 Min
Zuppa di legumi e verdure
40 min
Zuppa di cereali e verdure
40 min
Zuppa di legumi e cereali
1h
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12sa 10 dk
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1h
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40 min