Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 carciofi interi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di pecorino a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 20 g di pangrattato
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 295 kJ / 70.5 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 368.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di cavolfiore al forno
30 min
Broccoli stufati
40 min
Carciofi ripieni
50 min
Frittatina alle zucchine
30 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Finocchi gratinati
30 min
Cavolfiore alla Cavour (Bimby Friend)
50 min
Melanzane ripiene alla Norma
1 godz.
Timballo di melanzane, pomodori e caprino
40 min
Zucchine grigliate con condimento limone e basilico (TM6)
35 min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1h 45min
Insalata di finocchi e arance
10 min