Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di patate a pasta gialla, pelate e tagliate in pezzi
- 80 g di cipolla a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano semi-stagionato, a pezzi (2 cm)
- 6 uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
- pepe nero macinato, a piacere
- fiocchi di sale, a piacere
- prezzemolo fresco tritato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1005.4 kJ / 240.3 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 676.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Omelette verdure e formaggio
30min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Polpettone di ceci e spinaci
1h 30min
Pop corn di patate
1h 30min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40 Min
Plumcake patate e speck
2 Std.
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h