Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 funghi champignon freschi
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 30 g di pangrattato
- 250 g di zucca cotta
- 1 tuorlo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 80.7 kJ / 19.3 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 0.8 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 65 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di melanzane
10min
Purè di patate e carote al rosmarino
45min
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1h
Polpette di carne e melanzane
50min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1 Std. 20 Min
Polpette di fave e pecorino
40min
Involtini di melanzane (vegan)
15h
Insalata di indivia con datteri e arance
25 min
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50min
Involtini di pesce spada all'arancia
45min
Lasagne funghi e salsiccia
1 Std. 40 Min