Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pane bianco in cassetta
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di zenzero in polvere (optioneel)
- 500 g di filetti di sogliola ben asciutti, privati della pelle e delle lische
- 40 g di formaggio fresco spalmabile
- olio per frittura
- 1 uovo
- 80 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1112 kJ / 265.8 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 477.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di patate ed erbe aromatiche (senza uova)
1 Std.
Polpette di pollo
25 Min
Fish burger
35 Min
Polpettone spinaci e pancetta
1 Std. 30 Min
Crocchette di pesce
1 Std.
Burger di pesce con salsa aromatica al cetriolo
20 min
Polpette di pollo al Varoma in salsa delicata
1 Std. 30 Min
Polpettine di merluzzo in salsa saporita con contorno di cime di rape
1 Std.
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1 Std.
Polpette spinaci e mozzarella
45 Min
Mezzelune ripiene
1 Std. 30 Min
Polpette in bianco con purè di castagne
1 Std. 20 Min