Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Peperoni
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella per pizza (vedere varianti)
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 902.4 kJ / 215.7 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 229.1 mg
Alternatieve recepten
Quiche ai funghi e Fontina
1sa 30 dk
Crostata salata tricolore
1sa 30 dk
Torta salata con melanzane e scamorza
1sa 30 dk
Spirali di frittata arlecchino
2sa 30 dk
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Crostata di pomodori con pesto
1sa 30 dk
Quiche radicchio e speck
2sa 30 dk
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 godz. 10 min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Torta salata radicchio e robiola
2sa 30 dk