Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di funghi surgelati e decongelati
- 30 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 400 g di carne trita mista
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa alle cipolle
- 300 g di cipolle dorate in otto spicchi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1797 kJ / 429.5 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 416.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone classico (TM6)
1h 15min
Polpette in bianco con purè di castagne
1 Std. 20 Min
Costine di maiale in salsa barbecue
35min
Polpettone in salsa di cipolle
1h
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1h 10min
Rotolo ai piselli
50min
Polpettone con crema di peperoni
55min
Menù: Sformato di salmone; Bavette alla crema di piselli e pancetta; Plumcake alle nespole (Bimby Friend)
1h 30min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1 Std. 40 Min
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Funghi ripieni di salsiccia
40min
Polpettone con salsa ai funghi
1h 30min