Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di funghi surgelati e decongelati
- 30 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 400 g di carne trita mista
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa alle cipolle
- 300 g di cipolle dorate in otto spicchi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1797 kJ / 429.5 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 416.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1 Std. 10 Min
Polpettone classico (TM6)
1h 15min
Involtini di lonza allo speck con carote e funghi e budino agli amaretti
1h 30min
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20min
Polpettone in salsa di cipolle
1h
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Polpettone con crema di peperoni
55min
Costine di maiale in salsa barbecue
35min
Polpettone con salsa ai funghi
1h 30min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min
Polpette di carne e melanzane
50min