Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate a pasta gialla, sbucciate, a pezzi (2-3 cm)
- 170 g di cipolla a metà
- 2 uova
- 30 g di fiocchi di avena
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di farina di riso
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 spicchio di aglio
- 450 g di spinaci in foglia surgelati scongelati, ben scolati (circa 350 g peso netto)
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiai di burro chiarificato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 587.8 kJ / 140.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 574.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Burger di spinaci
40min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Burger di quinoa e verdure
25 min
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Mezzelune ripiene
1h 30min
Galette integrale alle verdure
1h 30min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Pasticcio di pesce e patate
1h 10min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2 Std. 35 Min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10min