Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 calamari di media misura, puliti ed eviscerati
- 2 pomodori secchi
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 gamberoni giganti freschi, puliti
- 20 g di vino bianco
- 1560 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 30 g di cous cous precotto
- 10 g di pangrattato
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1307.5 kJ / 312.5 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 612.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 min
Minestra di pasta, patate e cozze
40 min
Insalata di polpo e patate
2 godz.
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 min
Dressing agrumato per pesce
Geen beoordelingen
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40 min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 min
Stinco di maiale con patate
2 godz.
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30 min
Sgombro con contorno di verdure
30 dk
Ombrina al cartoccio con patate
45 min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 min