![Agnello e melanzane alla marocchina con quinoa Agnello e melanzane alla marocchina con quinoa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cdc9ac14-e2ef-4ac9-b240-bf26f4d71ec9/Derivates/b097b982-ff07-4ef2-b1fe-94a46cac6026.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di carne trita d'agnello
- 200 g di cipolla, in quarti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 220 g di melanzane a cubetti (3 cm)
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di mix di spezie alla cannella
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 50 g di uvetta sultanina
- 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo (vedere consigli)
- 250 g di acqua
- 200 g di chicchi di quinoa, sciacquati
- Voeding
- per 160 g
- Calorieën
- 1105 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 0.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocktail al caffè espresso
15min
Tiramisù wafer e crema gianduia
5 Std. 30 Min
Smoothie mirtilli e té matcha
10 min
Paperino
10 min
Nems
1h
Fagottini di agnello speziati
1ч. 30 мин.
Vin brulè bianco
20min
Pierogi di manzo (ravioli polacchi)
1h
Obazda
10 min
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
Geen beoordelingen
Tacchino del Ringraziamento
55h
Anolini
14sa