Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucchiaini di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
- 1 cucchiaino di dragoncello
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di aglio in polvere
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1000 g di lonza di maiale
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro, a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- prezzemolo fresco tritato
- 60 - 70 g di rucola
- 20 - 25 di pomodorini a metà
- aceto balsamico per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2796.3 kJ / 668.3 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 33.4 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 623.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30min
Farro con gamberi e agrumi
50min
Bowl riso, salmone e avocado
30min
Crostata con rose di mele
2 Std.
Torta soffice al cioccolato e arachidi
1h 30min
Panini coniglietto al formaggio
45min
Insalata di farro con salmone e verdure
45min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Clafoutis di prugne (TM6)
Geen beoordelingen
Spaghetti di vetro saltati con manzo e verdure (Japchae)
1 godz. 45 min
Petto di tacchino, insalata di verdure e maionese al chimichurri
25 Std.