Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucchiaini di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
- 1 cucchiaino di dragoncello
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di aglio in polvere
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1000 g di lonza di maiale
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro, a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- prezzemolo fresco tritato
- 60 - 70 g di rucola
- 20 - 25 di pomodorini a metà
- aceto balsamico per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2796.3 kJ / 668.3 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 33.4 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 623.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso al curry e pollo
40 Min
Ossibuchi ai funghi
3 Std. 30 Min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2h 20min
Sformato di verdure e formaggio
45min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40 Min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2h 30min
Pollo alla pizzaiola con pasta all'uovo
30 Min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45min
Tiramisù con biscotti al cioccolato
7 Std. 30 Min
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min