Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura patate e castagne
- 750 g di acqua
- 800 g di patate novelle rosse, con la buccia
- 450 g di castagne
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 rametti di rosmarino fresco
- 2 spicchi di aglio
Terminare la preparazione
- 1000 g di lonza di maiale (pezzo intero)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 330 g di birra chiara
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2267 kJ / 541.8 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 529.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia pomodorini e olive
3 godz. 30 min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1sa 30 dk
Cannelloni al ragù
1sa 30 dk
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30 min
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30 min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1hod. 40min
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40 min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2 godz. 30 min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 min
Filetto di manzo con peperonata
40 min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2 godz. 30 min