Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, tagliato a pezzi (3 cm)
- 150 g di zucchine, a fette (4 cm)
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 80 g di peperoni rossi a dadini
- 1 cucchiaino di aghi di rosmarino tritati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 uova
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di latte
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 175 g di farina
- 10 g di lievito in polvere
- Voeding
- per 10 porzioni
- Calorieën
- 7344.7 kJ / 1755.4 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 160.1 g
- Verzadigd vet
- 47.6 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 5459.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata radicchio e salsiccia
1h 15 min
Gattò di patate e spinaci
2h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Focaccia alle carote
3h 30min
Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)
5h
Casoncelli alla zucca (vegan)
1h 30min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min
Frittata di ceci e verdure (senza uova)
45min
Schiacciatina zucca e carote
45min
Plumcake patate e speck
2h
Polpettone mortadella e pistacchio
50min