Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, tagliato a pezzi (3 cm)
- 150 g di zucchine, a fette (4 cm)
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 80 g di peperoni rossi a dadini
- 1 cucchiaino di aghi di rosmarino tritati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 uova
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di latte
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 175 g di farina
- 10 g di lievito in polvere
- Voeding
- per 10 porzioni
- Calorieën
- 7344.7 kJ / 1755.4 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 160.1 g
- Verzadigd vet
- 47.6 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 5459.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30 min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30 min
Focaccia di patate in padella
1h
Scarcedda lucana
2h
Dampfnudeln con confettura di ciliegie
2h 30 min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30 min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30 min
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Alberelli di sfoglia
1h 30 min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30 min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h