Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Crêpes
- 50 g di burro + q.b.
- 600 g di latte
- 250 g farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 600 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
Ripieno di salsiccia e asparagi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di porro a pezzi
- 350 g di salsiccia spellata, a pezzi
- 300 di asparagi a pezzetti (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di acqua
- 100 g di brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3101.7 kJ / 741.3 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 47.1 g
- Verzadigd vet
- 21.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1280.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato tricolore
1h 30min
Crespelle agli asparagi
1h 30min
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2h
Cuori di speck e noci al forno
1h 30min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2h 30min
Crespelle con radicchio e noci
2h
Involtini di verza e maiale
1 godz. 20 min
Lasagne funghi e salsiccia
1h 40min