Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pollo
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di petto di pollo senza pelle (2x300 g ciascuno, spessore 2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
Asparagi
- 300 g di asparagi bianchi a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1660.1 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 590.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo speziato sottovuoto
1 godz. 50 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Calamari Sottovuoto
50 min
Patate Sottovuoto
2h
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30 min