Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di salvia fresche
- 200 g di fagioli bianchi secchi, precedentemente ammollati in acqua per 10-12 ore, ben sciacquati
- 600 g di polpa di pomodoro
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 698.7 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 523.3 mg
Alternatieve recepten
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8h 30min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Fagioli con le cotiche
1sa 45 dk
Zuppa di verdure
30 dk
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 godz. 10 min
Ceci a Cottura Lenta
14 Std. 40 Min
Pasta e ceci (TM6)
40min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 godz.
Cannellini a Cottura Lenta
14 Std. 40 Min
Lenticchie e salsiccia
2 godz. 55 min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min