Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di burro + q.b. per imburrare
- 190 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 100 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di foglie di spinaci freschi
- 5 uova
- 1 pizzico di sale
- 400 g di zucchero
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- 100 g di carote a pezzi
- 1000 g di succo di arancia, spremuto fresco (10 arance circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 475 kJ / 8 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1 godz.
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50 min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1h 15min
Insalata di fagiolini
40 min
Tiella di verdure a vapore
1 Std. 20 Min
Polpette di riso
2 Std.
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1 godz.
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 min