![Lonza alla salvia Lonza alla salvia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bbcd92df-58c8-4f18-9da9-15968f8bbe87/Derivates/0cfc6f84-7a47-4889-8886-fd2413ffbee3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1050 g di acqua
- 600 g di lonza di maiale, pezzo intero
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 20 - 25 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 di mele adatte alla cottura (a pasta farinosa) a spicchi
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1330 kJ / 318.3 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 96.5 g
- Natrium
- 791.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2 Std.
Lonza alla senape
1 Std. 5 Min
Fettine di lonza in crema di prugne
1 Std. 20 Min
Roastbeef in salsa verde con patate
40 Min
Roastbeef in salsa verde
40 Min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1 Std.
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 15 Min
Bocconcini di maiale al latte
50 min
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3h
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1 Std.
Arrosto di tacchino con ratatouille
1 Std.
Straccetti di pollo e speck insaporiti
15 Min