Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- 80 g di burro freddo, a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 50 g di acqua
Ripieno funghi e Fontina
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi misti, a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di Fontina, a tocchetti
- 4 uova
- 60 g di latte intero
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 938.1 kJ / 224.3 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 563.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1 godz. 5 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1sa 30 dk
Torta salata ai funghi
1sa 30 dk
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2 godz. 30 min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1sa 30 dk
Crostata di pomodori con pesto
1sa 30 dk
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1sa 30 dk
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1sa 30 dk
Quiche radicchio e speck
2 godz. 30 min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10 min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 godz. 15 min
Quiche salmone e rucola
1hod. 40min