Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di peperoni, puliti e a listarelle (1 cm circa)
- 100 g di passata di pomodoro
- 20 g di aceto di vino bianco
- 100 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di filetti di razza, senza pelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1259 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Salsa di peperoni in conserva
1 Std. 15 Min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1 Std. 30 Min
Crema di formaggio all'aneto
10 Min
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1 Std. 20 Min
Luccio alla gardesana
50 Min
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min
Pesto di peperoni Padrón
4 Std. 15 Min
Sardine al cartoccio
50 Min
Frittata di asparagi selvatici
55min
Frittata di asparagi e frutta secca
1 Std.
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
30 Min