Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 100 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 60 g di pecorino a pezzi
- 100 g di cipollotto, compresa la parte verde, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di bietole, lessate e strizzate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 746.2 kJ / 178.3 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 391.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato vegetale
1ωρ.
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1 Std. 30 Min
Torta salata bietole e uova
2 Std.
Scarpazza sarzanese
2h 30 min
Sandwich al cetriolo
5h 30 min
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Torta de gee
1 Std. 30 Min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3ωρ.
Quiche radicchio e bietole
1h 15min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min