Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lasagnette al nero
- 300 g farina tipo 0 + q.b.
- 3 uova
- 1 bustina di nero di seppia liquido, stemperato con 1 cucchiaino di acqua
Ragù di polpo
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 600 g di polpo fresco, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di vino bianco
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 peperoncino rosso piccante (optioneel)
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1394.3 kJ / 333.3 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 368.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà mantecato alla veneziana
40min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Insalata di polpo e patate
2h
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1h
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2h
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1 Std. 10 Min
Mini mousse alle pesche
5h
Rigatoni con ragù di dentice, pomodorini e limone
30min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20min