Compatibele versies
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di farina di ceci
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 350 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 6 - 7 foglie di basilico fresco
- farina di riso q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1699.7 kJ / 406.3 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 832.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Òss de mòrd (Ossa da mordere)
1h 30min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Chifeletti
1h 30min
Ravioli di Santo Stefano
2 Std.
Pesto mandorle e basilico
10min
Maionese cotta
15min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1h
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Sarde al sugo di pomodoro
40 Min
Gnocchi di patate (senza uova)
1h 40min
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
1h 10min