![Moscardini alla busara sottovuoto Moscardini alla busara sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5702fe6bf07e7032ac26461f5fca1cb6/Derivates/c11141a218105255f47c5724361a1b1da913c45e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolla dorata a fette grosse
- 20 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 400 g di moscardini piccoli, puliti
- 20 g di Cognac
- 80 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1365.5 kJ / 326.5 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 403.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo alla Luciana
1ч. 30 мин.
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min
Sautè di cozze e vongole
40 мин.
Polpo con patate a Cottura Lenta
1ч. 30 мин.
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2h 40min
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45 min
Cous cous con moscardini e olive
1 godz.
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 мин.
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1 godz. 10 min
Insalata di polpo e patate
2ч.
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min