Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Manzo sottovuoto
- 4 fette di controfiletto di manzo (180-200 g ciascuna, spessore 3 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 4 rametti di timo fresco
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Scalogni confit
- 250 g di scalogni, tagliati a metà o lasciati interi se di piccole dimensioni
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 - 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio colmo di zucchero di canna
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1434 kJ / 342.8 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1268.6 mg
Alternatieve recepten
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min
Bistecca Sottovuoto
1h 10min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2h 20min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 Std. 40 Min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1h 30min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min