Compatibele versies
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tortini di patate
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 180 g di latte intero
- 20 g di burro + q.b.
Salsa al Parmigiano Reggiano
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Uova poché
- 6 uova
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pizzichi di sale
- 6 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- tartufo nero fresco a scaglie, a piacere.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1429 kJ / 341.5 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1309 mg
Alternatieve recepten
Scaloppine di pollo al limone
40 Min
Saltimbocca alla romana
25 Min
Polpette in bianco con purè di castagne
1ωρ. 20 λεπτ.
Polpettine di patate e tacchino
1 Std. 30 Min
Uova in camicia con il Egg poacher
15 Min
Dressing alla salsa di soia
10 min
Nasello in salsa all'arancia
2h 30 min
Tortelloni prosciutto crudo e squacquerone
1 Std. 30 Min
Insalata di cetrioli, avocado e ceci croccanti
45min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15min
Frittata di linguine
35min
Rustici alla carbonara
1 Std. 30 Min