![Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0c3d565676173d848ee0c120f142a98e/Derivates/610f69812b1afe50e6cdbf713a8590a979bfd8c0.jpg)
Compatibele versies
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tortini di patate
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 180 g di latte intero
- 20 g di burro + q.b.
Salsa al Parmigiano Reggiano
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Uova poché
- 6 uova
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pizzichi di sale
- 6 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- tartufo nero fresco a scaglie, a piacere.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1429 kJ / 341.5 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1309 mg
Alternatieve recepten
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Linguine allo sgombro
30 Min
Marinata per pollo piccante
Geen beoordelingen
Rösti alla bernese con Affettatutto Bimby®
40 分钟
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45 分钟
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Pop corn di patate
1 Std. 30 Min
Torta salata con formaggio e porri
1 Std. 5 Min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1 Std.
Salmone al pesto di pomodori rossi
30 Min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 Min
Patate pelate (TM6)
5 Min