Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di polpa di zucca Delica, a fette (spessore 1 cm)
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 foglie di foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 uovo
- 50 di pangrattato + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di Taleggio a cubetti
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 204.2 kJ / 48.8 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 116.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50min
Polpettone di pollo e zucca farcito
1h 30min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Tartufini salati
3h
Schiacciatina zucca e carote
45min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3 Std. 20 Min
Muffin ai funghi
45min
Polpettine alla zucca
1 Std. 25 Min
Polpette spinaci e mozzarella
45min
Burger di spinaci
40 Min
Gattò di zucca e patate
1 Std. 40 Min