Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di polpa di zucca Delica, a fette (spessore 1 cm)
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 foglie di foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 uovo
- 50 di pangrattato + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di Taleggio a cubetti
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 204.2 kJ / 48.8 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 116.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza con crema di zucca, scamorza affumicata e pancetta
3 Std. 50 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1sa 30 dk
Polpettine alla zucca
1h 25min
Lasagne di zucca
1h
Frollini salati al rosmarino
1sa 30 dk
Polpette di zucca
1sa 30 dk
Polpettine di merluzzo in salsa saporita con contorno di cime di rape
1h
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10 min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 godz. 15 min
Gattò di zucca e patate
1hod. 40min
Burger di zucchine
1h
Polpettone di pollo e zucca farcito
1sa 30 dk