Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di carne cotta avanzata, (arrosto, lesso) a pezzi
- 80 g di mortadella a fette
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- 40 g di pangrattato
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 5 porzioni
- Calorieën
- 10753 kJ / 2570 kcal
- Eiwitten
- 258.8 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 154.9 g
- Verzadigd vet
- 63.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 2304.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stracotto di manzo con funghi e patate
4h
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40p
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min
Tortelli di carnevale al cocco
1h
Polpettone classico (TM6)
1 Std. 15 Min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30min
Crespelle agli asparagi
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min
Praline al tiramisù e cioccolato
1h 30min
Contorno di cavolo nero
20p
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min