Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asparagi
- 500 g di acqua
- 250 g di asparagi, puliti
Salsa olandese
- 20 g di acqua
- 10 g di succo di limone
- 175 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 1 cucchiaio di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di pangrattato
- olio di arachidi q.b. per friggere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2606 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 54.6 g
- Verzadigd vet
- 23.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 592.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle agli asparagi
1h 30min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5h 50min
Uova alla triestina
30 dk
Torta salata con ragù
1h 30min
Filetto di manzo con peperonata
40 dk
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Mini bagel farciti
4h 30min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14 Std. 30 Min
Manzo alla Wellington con purè di patate e carote al vapore
2sa 40 dk
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3sa
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
1sa
Sformatini di bucce di piselli con crema allo yogurt e menta
1sa 40 dk