Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asparagi
- 500 g di acqua
- 250 g di asparagi, puliti
Salsa olandese
- 20 g di acqua
- 10 g di succo di limone
- 175 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 1 cucchiaio di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di pangrattato
- olio di arachidi q.b. per friggere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2606 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 54.6 g
- Verzadigd vet
- 23.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 592.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble estivo alla fragola e yogurt
20 Min
Bocconcini di pollo piccanti
45 Min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 Min
Bratwurst con insalata di patate
35 Min
Sorbetto alle ciliegie
Geen beoordelingen
Zavata carsolina
5 Std.
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25 min
Baguette con ciccioli
5 Std.
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Stinco di maiale con patate
2h
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45 Min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 Min