Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g di acqua
- 2 fili di erba cipollina fresca
- 1 pizzico di maggiorana
- 1 pizzico di timo fresco
- 150 - 200 g di asparagi a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 618.8 kJ / 147.9 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 godz. 10 min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20min
Fagiolini insaporiti
25 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Patate lesse
40min
Fagiolini in gremolada
30min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Asparagi sottovuoto
50min