Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g di acqua
- 2 fili di erba cipollina fresca
- 1 pizzico di maggiorana
- 1 pizzico di timo fresco
- 150 - 200 g di asparagi a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 618.8 kJ / 147.9 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arrosto di vitello con asparagi confit
2 Std.
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 Min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 Min
Spinaci al burro
30 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 Std. 20 Min
Patate lesse
40 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Fagiolini insaporiti
25 Min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min