Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di latte
- 3 uova
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaino di origano secco
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e a pezzetti
- 150 g di Emmental, a cubetti
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 925.8 kJ / 221.3 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 514.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger ceci e rucola
40min
Hummus ai pomodorini
1u.
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1u.
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1u.
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40min
Crostata di pomodori con pesto
1u. 30min
Pane integrale con fichi e noci
4h 30 min
Plumcake patate e speck
2h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1u. 30min
Panini alberelli segnaposto
3u.
Salame di cioccolato al caffè
3 godz. 30 min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1u. 30min