Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
- 130 g di cimette di broccolo, lavate
- 270 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 75 g di burro freddo, a cubetti
- 100 g di latte intero
- 1 uovo, medio (circa 60 g)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 529 kJ / 126 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 0.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merendine yo-yo
1h
Tajin di manzo con riso speziato e mini tortini al pistacchio
Geen beoordelingen
Crocchette di sgombro e patate
1 Std. 15 Min
Dado per brodo vegetale senza sale
40min
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Biscottini glassati speziati (Pfeffernüsse)
2 godz. 40 min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 min
Gelato veloce alle ciliegie
20min
Schiacciatina zucca e carote
45min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Bignè salati con mousse di salmone
25 Std. 30 Min