![Biscottini salati Parmigiano Reggiano e broccoli Biscottini salati Parmigiano Reggiano e broccoli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/663785e5-78fa-49ad-ae5b-9049ddc7a64e/Derivates/a6d6630e-fa5a-45fa-9bcf-d21535027c75.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
- 130 g di cimette di broccolo, lavate
- 270 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 75 g di burro freddo, a cubetti
- 100 g di latte intero
- 1 uovo, medio (circa 60 g)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 529 kJ / 126 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 0.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Cotolette di spinaci
1 Std.
Tortine alle carote
1 Std.
Muffin ai broccoli (10-12 mesi)
30 Min
Pesto di lattuga
15 Min
Biscotti papà
1h 30min
Torta ai frutti rossi
3h
Pesto di melanzane
10 Min
Piadina (vegan)
45min
Baby cupcakes
1h 30min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min
Panini al latte e burro
3h 30 min