Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di patate americane dolci, pelate e a pezzi
- 500 g di acqua
- 100 g di farina di riso (vedere varianti)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di mozzarella per pizza a tocchetti
- 6 - 8 pomodorini a metà
- 8 - 10 olive denocciolate
- 1 cucchiaino di origano secco
- 10 foglie di basilico fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1834.3 kJ / 438.5 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 813.8 mg
Alternatieve recepten
Frittata di zucchine e ricotta
40 Min
Burger vegetali
40 Min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35 Min
Pasta con sugo vegetariano (Bimby Friend)
30min
Ragù di nocciole vegetariano
35 Min
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4h
Bocconcini di broccoli e formaggio
1 Std.
Riso al forno con maiale (senza glutine)
1 godz. 30 min
Frittelle di cavoli e Emmental
35 Min
Polpette di riso rosse
40 Min
Polpette di grano saraceno e verdure
2 godz.
Polpette di lenticchie e funghi con purè di cavolfiore
1 godz. 25 min