Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pane raffermo
- 50 g di latte
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di carne trita di manzo
- 100 g di mortadella (vedere varianti) tritata
- 100 g di salsiccia a pezzi
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- pangrattato
- burro
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 444 kJ / 106.1 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 119.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4 Std.
Ravioli alla valtellinese
1 Std. 45 Min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Lasagne di verza
2 Std. 30 Min
Torta de gee
1h 30 min
Ziti al forno ragù e speck
1h
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30 min
Ravioli di magro con salsa di caprino alla menta
1h 30 min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30 min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30 min
Polpette milanesi (Mondeghili)
55 min