Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Besciamella
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 1000 g di acqua
- 200 g di asparagi a pezzi
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 683.3 kJ / 163.3 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 733.7 mg
Alternatieve recepten
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Sformatini ai carciofi
1h
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 Min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Cocottine zucchine e fonduta (Bimby Friend)
55 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Flan al cavolo viola
55 min