![Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/510dfe22950b64f40ae7b4ed7c0ecd3f/Derivates/6015a59ac2a23160e691d283f2304bd28af78c69.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Besciamella
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 1000 g di acqua
- 200 g di asparagi a pezzi
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 683.3 kJ / 163.3 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 733.7 mg
Alternatieve recepten
Sformatini ai carciofi
1 Std.
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15 min
Tartufini salati
3h
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1 Std.
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Sformatini di patate con cuore filante
40 min