Compatibele versies
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pasta sfoglia pronta
- latte q.b.
- tuorlo q.b.
- 60 g di Gorgonzola, a pezzi
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 g gherigli di noci spezzettati grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2565.5 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 45.1 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 705.5 mg
Alternatieve recepten
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Palline di Parmigiano Reggiano
30min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 godz. 20 min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2h 30 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45min
Flan di zucchine e mozzarella
50 Min