Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi, taglio muscolo (3 cm)
- 450 g di vino rosso corposo, preferibilmente Chianti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di pepe nero in grani
- pane toscano a fette, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1725.8 kJ / 412.2 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 400.6 mg
Alternatieve recepten
Castagnaccio
1sa
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 dk
Pici all'aglione
1 godz. 25 min
Schiacciata fiorentina
50 dk
Schiacciata con l'uva
2h
Pan co' Santi
7u.
Crostini con crema di milza
1sa
Lampredotto
1h 20min
Bozza pratese
2h 45 min
Pappa al pomodoro
35min
Crostini con fegatini di pollo
40 dk
Paté di fegatini
30 dk