Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi, taglio muscolo (3 cm)
- 450 g di vino rosso corposo, preferibilmente Chianti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di pepe nero in grani
- pane toscano a fette, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1725.8 kJ / 412.2 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 400.6 mg
Alternatieve recepten
Paté di fegatini
30 Min
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Crostini con crema di milza
1 Std.
Castagnaccio
1 Std.
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Gnudi toscani
40 Min
Schiacciata fiorentina
50 Min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Pappa al pomodoro
35 Min
Pan co' Santi
7h
Bozza pratese
2 Std. 45 Min