![Peposo toscano Peposo toscano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/86ec82fe-b888-42c6-8d8a-48d33645562c/Derivates/e8b14c45-8fc6-4723-acba-5b83355ca359.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi, taglio muscolo (3 cm)
- 450 g di vino rosso corposo, preferibilmente Chianti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di pepe nero in grani
- pane toscano a fette, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1725.8 kJ / 412.2 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 400.6 mg
Alternatieve recepten
Pici all'aglione
1h 25min
Gnudi toscani
40 мин.
Crostini con fegatini di pollo
40 мин.
Paté di fegatini
30 min
Schiacciata con l'uva
2ч.
Schiacciata fiorentina
50 мин.
Castagnaccio
1 godz.
Lampredotto
1ч. 20 мин.
Pan co' Santi
7h
Bozza pratese
2h 45min
Crostini con crema di milza
1 godz.
Pappa al pomodoro
35 min