Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova (da 60 g circa)
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Ripieno
- 300 g di provola affumicata a pezzi
- 100 g di formaggio tipo caciotta a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 500 g di radicchio rosso di Verona, lavato e a listarelle
- 2 pizzichi di sale
Besciamella
- 1000 g di latte intero
- 80 g di farina tipo 00
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere (optioneel)
- 120 g di speck Alto Adige IGP a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2390 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 43.4 g
- Vetten
- 32.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne agli asparagi
1h 30 min
Crostata con fiori di zucca
1h 30 min
Quiche radicchio e bietole
1h 15min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30 min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Crêpes radicchio e Taleggio
2h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min
Quiche di spinaci e speck
2h
Lasagne ai funghi
2h
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 godz. 10 min
Stella di pandoro tostato con crema diplomatica e frutti rossi
1h 20 min