Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro freddo, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Olio aromatizzato
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 17 acciughe sott'olio, scolate
- 200 g di burrata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1517.6 kJ / 362.8 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 259.7 mg
Alternatieve recepten
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2h 30min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 Min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 Std.
Tartufini salati
3 godz.
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 Std. 30 Min