![Mini crostatine salate con burrata e acciughe Mini crostatine salate con burrata e acciughe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0e9203be528b6b60a257ab7873ef8ebd/Derivates/7f59d2f9e32a96ae130d10c3b4c25f5932c3738c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro freddo, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Olio aromatizzato
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 17 acciughe sott'olio, scolate
- 200 g di burrata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1517.6 kJ / 362.8 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 259.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche salmone e rucola
1 Std. 40 Min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1 Std.
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1h 30min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 Std.
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Quiche radicchio e speck
2h 30min
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min