Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di cuori di carciofo, a metà
- 1000 g di acqua
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 582.3 kJ / 139.2 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 310.5 mg
Alternatieve recepten
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1h 30min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Sformatini ai porri
55min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Mousse salmone e aneto
10min
Baccalà mantecato alla veneziana
40min