Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di latte intero
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- burro q.b.
-
320
g di piselli freschi
of 320 g di piselli surgelati - 2 uova
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1072.4 kJ / 256.3 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 118 mg
Alternatieve recepten
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1h 30min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50min
Flan di carote
50min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Sformatini ai porri
55min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Sformatini di patate con cuore filante
40min