Compatibele versies
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mini soufflè
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 400 g di cimette di broccoli romanesco
- 1000 g di acqua
- 120 g di latte intero
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Fonduta al caprino
- 200 g di caprino
- 50 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 793.6 kJ / 189.7 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 369.6 mg
Alternatieve recepten
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Sformato di cardi
1hod.
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1hod. 15min
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1 Std. 20 Min
Flan di carote
50 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Cocottine di zucca e ricotta
50 Min
Flan di cavolfiore
45 Min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1hod. 15min