Compatibele versies
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di anacardi non salati
- 30 g di cipolla rossa
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di burro
- 12 capesante, pulite
- 30 g di brandy
- olio per frittura q.b.
- 40 g di porro, la parte bianca ad anelli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 737.8 kJ / 176.3 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Zuppetta di gamberi
1h
Capesante glassate alla melagrana
50min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Polpo su farinata di ceci
5h
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1h 30min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Vellutata di zucca e scampi
2h