Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
TM5 TM31 TM6

Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante

4.7 (46 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g di anacardi non salati
  • 30 g di cipolla rossa
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
  • 180 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 30 g di burro
  • 12 capesante, pulite
  • 30 g di brandy
  • olio per frittura q.b.
  • 40 g di porro, la parte bianca ad anelli

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
737.8 kJ / 176.3 kcal
Eiwitten
7.1 g
Koolhydraten
9.1 g
Vetten
11.7 g
Verzadigd vet
3.8 g
Vezels
1.7 g
Natrium
0.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten