Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse di Gorgonzola e datteri
- 100 g di Gorgonzola
- 200 g di robiola
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 datteri denocciolati a dadini piccoli
Cialda ai semi di girasole
- 20 g di acqua
- 20 g di zucchero
- 30 g di semi di girasole tostati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 935.1 kJ / 223.5 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 452.7 mg
Alternatieve recepten
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Bicchierini capresi
30 min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 godz. 20 min
Blinis con salmone
1 godz.
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 godz. 30 min
Baci di dama salati al formaggio
1 godz.
Tartufini salati
3hod.
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5hod.
Bignè con tre mousse
2 godz.