![Vellutata fredda di patate viola e arachidi Vellutata fredda di patate viola e arachidi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/df50fb7e-0984-4422-8313-5b287a250bb2/Derivates/2afff881-df7b-43c9-9479-acf23f426bc5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di arachidi, pelate non salate
- 40 g di cipollotti a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di patate viola, pelate e a fettine (0.5 cm)
- 700 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2ч.
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Vellutata fredda di zucchine, zafferano e ricotta
2ч.
Gazpacho indiano
2ч. 10 мин.
Crema di barbabietola
10min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Mousse di baccalà e avocado
30 min
Vellutata di carote viola
45 min
Vellutata di verza al vino bianco
50 мин.
Crumble al cacao con mele e ananas
1 godz. 10 min
Vellutata di broccoli con crostini
1 godz.
Passato di lenticchie rosse e tonno
40 мин.