Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolla bianca a fette (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acqua
-
200
g di aceto di mele
of 200 g di aceto bianco - 1 pizzico di sale
- 300 g di sarde fresche, deliscate e aperte a libro
- 40 g di uvetta sultanina
- 30 g di pinoli
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4221 kJ / 1009 kcal
- Eiwitten
- 75.5 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Anelli di totano in umido
30 Min
Polpo in rosso
35 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Seppie con i piselli
40 Min
Polpo con patate alla salentina
1sa 10 dk
Sarde in saor
24 Std. 30 Min
Radicchio in saor
3h 45min
Moscardini al limone
30 Min
Seppie in zimino
40 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Polpo in bottiglia
9h 10min