Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolla bianca a fette (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acqua
-
200
g di aceto di mele
of 200 g di aceto bianco - 1 pizzico di sale
- 300 g di sarde fresche, deliscate e aperte a libro
- 40 g di uvetta sultanina
- 30 g di pinoli
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4221 kJ / 1009 kcal
- Eiwitten
- 75.5 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Faraona delle feste con arance e castagne
2 godz. 30 min
Polpo in bottiglia
9h 10min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Polpo in rosso
35 Min
Sarde in saor
24h 30min
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1hod.
Trippa all'empolese
1hod. 15min
Sarde a beccafico
35 Min
Triglie in salsa piccante
30min