Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolla bianca a fette (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acqua
-
200
g di aceto di mele
of 200 g di aceto bianco - 1 pizzico di sale
- 300 g di sarde fresche, deliscate e aperte a libro
- 40 g di uvetta sultanina
- 30 g di pinoli
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4221 kJ / 1009 kcal
- Eiwitten
- 75.5 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolo rosso stufato
45min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Sarde a beccafico
35 min
Sarde in saor
24 godz. 30 min
Calamari in umido
55min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1 godz. 20 min
Salsa selinuntina
15min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Tegamini di cipolle e alici
1h
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Confettura di cipolle di Tropea
55min
Caponata alla catanese
1h