Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di uvetta sultanina
- acqua tiepida, q.b.
- 2 trote iridee eviscerate (circa 400 g l'una)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 30 g di aceto di vino bianco
- 40 g di gambi di sedano a pezzi
- 40 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di farina tipo 00
- 10 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1589 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 41.7 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 godz. 5 min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Branzino al sale aromatico
55min
Trota mimosa
35min
Trota estiva
50min
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2h 30 min
Trota con salsa olandese (Bimby Friend)
40min
Tasca di vitello ripiena
1 Std. 20 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min