Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Capesante
- 20 g di scalogno
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 30 grani di pepe rosa
- 18 capesante con la corolla, sgusciate e lavate (vedere consigli)
Puré
- 300 g di latte intero
- 700 g di patate, pelate e a fette sottili (3 mm)
- 1 pizzico di sale
- 30 g di burro
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 36 grani di pepe rosa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1473 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Capesante gratinate
30min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Involtini di spada al basilico
15min
Polpo su farinata di ceci
5h
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1h 30min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Calamaretti ai pistacchi
30min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h