Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g di acqua
- 200 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 320 g di riso rosso (cottura 20-25 minuti)
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di peperone giallo a pezzi (1-2 cm)
- 250 g di cimette di cavolfiore bianco
- 150 g di cetriolini sott'aceto a fettine
- 100 g di olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata riso e agrumi
30 min
Insalata di riso rosso e mele
50 min
Insalata di riso basmati con frutta e verdura
30 min
Insalata di riso venere con fagioli rossi, peperoni e maiale al peperoncino
2 godz. 30 min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40 min
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45 min
Insalata di riso basmati
55min
Insalata di riso nero
1h
Insalata di riso integrale (vegan)
1h
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30 min
Insalata riso venere, salmone e fragole
1sa 30 dk
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1h 35min