Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù di calamaretti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di calamari freschi, a striscioline
- 60 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
Polenta
- 1500 g di acqua
- 2 bustine di nero di seppia liquido
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2606 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 85.1 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40 min
Calamari in umido
55 min
Anelli di totano in umido
30 dk
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 godz. 50 min
Gamberoni zafferano e arancia
30 dk
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Penne al ragù di polpo
1h
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min